Nieuwe vacatures!
.NET Developer & Front-end Developer

Respond is op zoek naar een .NET Developer en een junior Front-end Developer. Bij deze functies werk je mee aan de uitbreiding en ontwikkeling van diverse bestaande en nieuwe applicaties. Lees hier de gehele functie omschrijving van .NET Developer en de gehele functie omschrijving van junior Front-end Developer kun je hier lezen. 

Voor deze twee posities maken wij gebruik van de expertise van UChoose. Wanneer jij je wilt aanmelden voor de positie als .NET Developer kun je contact opnemen met Thom Ridderbos (Recruitment Consultant .NET). Hij is bereikbaar via +31 6 4228 5460 of +31 2 401 401. Je kunt ook direct je CV sturen naar t.ridderbos@u-choose.nl. Hij zal binnen 24 uur contact met je opnemen.

Wil jij je aanmelden voor de positie als front-end Developer? Neem dan contact op met met Robert-Jan van Meulen (Recruitment Consultant FE). Hij is bereikbaar via +31 6 1477 6409 of +31 2 401 401. 
Je kan ook direct je CV sturen naar rj.van.meulen@u-choose.nl. Ook Robert-Jan zal binnen 24 uur contact met je opnemen.

Daarnast zijn we op zoek naar top stagiaires die ervaring hebben met software development en mee willen bouwen aan applicaties ter verbetering van de veiligheid in onze samenleving. Klik hier voor de specificaties. Ben jij de top stagiaire die wij zoeken? Mail je CV en motivatie naar info@respond.nl, we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Wanneer een van bovenstaande vacatures niet aansluit bij jouw interesse en/of profiel, dan kun je een open sollicitatie sturen naar info@respond.nl. Geef aan in welk vakgebied jouw interesses liggen en welke ambities je hebt, dan laten wij je weten of er mogelijkheden zijn. Dit geldt ook voor stageplaatsen.

Nieuws

  • Toon 1 - 5 van 50 artikelen | Pagina 1 van 10

+31 (0) 13 532 1001Wij staan voor u klaar.
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Tilburg