Partnership aangescherpt via DEVOPs

DEVOP’s staat voor het in praktijk brengen van Development (Dev) en Operations (OP’s). Dat betekent dat we de ontwikkeling en operatie betreffende softwareoplossingen steeds vaker echt samen met onze klanten doen. Dat doen wij bijvoorbeeld samen met de NS. Het is de manier waarop we als Respond ons graag willen commiteren tot een veel betere en intensievere samenwerking.

Het gaat verder dan de integratie van ontwikkeling en beheer, want beide partijen spreken ook uit gezamenlijk de productiviteit en gebruikerservaring te willen verbeteren.

Tijdens het produceren van de software wordt er al feedback gegeven op codes, zodat software sneller wordt opgeleverd en tegen lagere kosten. Dit wordt gedaan door het automatiseren van de infrastructuur, het automatiseren van werkstromen en het continu meten van de prestaties van applicaties. We maken gebruik van elkaars expertise zonder de kritische blik op het project te verliezen. We werken als één team samen en kunnen het proces direct bij de bron verbeteren en verder ontwikkelen. 

Wat is het voordeel?

Door het automatiseren van werkstromen verbetert natuurlijk de efficiency. Maar vooral de consument, in dit geval de treinreiziger, zal in gevallen van calamiteiten steeds snellere, betere en actuelere informatie krijgen. Dat is waar de NS en Respond het samen voor doen en natuurlijk hopen we dat dat een positieve invloed heeft op de tevredenheid van de treinreizigers en we dit terugzien in tevredenheidsonderzoeken.

+31 (0) 13 532 1001Wij staan voor u klaar.
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Tilburg